Партньори

Cerrad Sp. z o.o.

Cerrad е един от най-големите и известни производители на керамични плочки в Полша и Европа.
Cerrad предлага висококачествени грес и клинкерни плочки. Продуктите се подлагат на строг контрол на качеството съгласно системата за управление на качеството по ISO 9001 и притежават български и чуждестранни сертификати.
Компанията датира от преди епохата на Втората световна война, когато е създадена фабрика "Радом" за керамични плочки и санитарен фаянс. Когато фабриката е преименувана на Cerrad през 1994 г., дългогодишният опит се съчетава с най-съвременните технологии . Това води до висококачествени продукти, оценени в Полша и в чужбина. Продуктите на компанията намират пазар в Германия, Румъния, Чехия, Словакия, Украйна, Беларус, Молдова, България, Литва, Латвия, Русия, Казахстан, Азербайджан и Унгария.

Klinkier Przysucha S.A.

Началото на нашата компания датира от 1972 г. Оттогава сме били експерти на най-висококачествена керамика на базата на традиционния метод за производство на клинкер.

През декември 2013 г. стартирахме нова производствена база, която сега е най-модерната фабрика за фаянсови плочи в Европа. Максималната производителност на новата инсталация е около 60-70 мм годишно и благодарение на своята еластичност е възможно да се произвеждат плочки от различни цветове, формати и конструкции.
Разширената технология ни дава достъп до неограничени възможности за разработка на продукти, като запазваме много високи технически параметри.

Нашата оферта включва комплексни решения за сгради от всички стилове, вариращи от плочки от различни цветове, стълбищни системи и прозоречни первази до шапки за стени и профили на стени.

LHL Klinkier

Група Lode придобива акциите на полските фирми, които произвеждат строителна керамика:

CRH Klinkier Sp. z o
Cerpol-Kozłowice SA
и Patoka Industries Ltd,

След обединението, продуктите, предлагани под марката CRH Klinkier, се предлагат на пазара под нова марка - LHL Klinker.

Lode Group , се стреми да засили позициите си на пазара като един от най-големите частни производители на строителни материали в Централна и Източна Европа.

Освен това тя осигурява солидна основа за по-нататъшно разширяване на международните пазари, както в областта на доставките на материали, така и в областта на инженерните услуги.

ARDEX

ARDEX произвежда специални продукти за строителството и строителна химия за следните области на приложение: плочка, фуга, под, стена и строителни продукти. Много са предпоставките ARDEX да създава най-добрите връзки за своите клиенти

Amorim

Amorim, световният лидер на пазара на подови настилки от корк.

Уважавайки природата и спазвайки основните си ценности,
Amorim достигна забележителен ръст при понижаване на
въглеродните емисии в цялостния процес на обработка, което
не води до риск за увеличаване на глобалното затопляне

Подовите настилки от Amorim са най-чистият
резултат от модела с кръгова икономика,
имащ за цел да превърне отпадъците и
използваните коркови тапи в ценен и
устойчив продукт.

Classen

CLASSEN е създадена през 1963 г. в Кайзерсеш, Германия, където се намира една от фабриките на Classen, както и седалището на компанията. Втората немска фабрика се намира в Барут . На полския пазар компанията навлиза през 1990 г.
Производствените линии и складове обхващат площ от 46 000 кв.м.
Фабриката произвежда интериорни врати, фасади, первази и кухни.

Bestile

Историята на Bestile датира от повече от 25 години. Това е компания , която винаги е залагала на качество и е фирма характеризираща се с дизайна и производството на иновативни продукти.

EGGER

Ламинираният паркет EGGER е висококачествен и надежден. Изключително здрав ламинат, който е устойчив на износване и е с възможно най-дълъг полезен живот.

Lea Ceramiche

Изтъквайки се като новатори.
Леа Керамиче винаги се е откроявала сред тълпата. И това е направено чрез иновации: с продукти с ясна личност и забележителни технически качества, чист керамичен материал, произхождащ от задълбочени изследвания и модерни производствени технологии; и със сътрудничеството на най-уважаваните международни дизайнери, които могат да превъзнасят характера и качествата на своите колекции, използвани в престижни проекти и инсталации по целия свят.

Tarkett

Ние предлагаме едно от най-големите портфолио от решения за подови настилки и спортни настилки и споделяме с нашите клиенти нашия опит в множество пазарни сегменти. Ние вярваме в „Да правим добро. Заедно." и ние сме решени да изградим здравословна, кръгова икономика.

Roca

Roca е испански производител на санитарни продукти. Това е една от водещите марки в Испания с присъствие в повече от 135 страни. През 1999 г. швейцарският производител Keramik Holding LAUFEN е придобит от Roca, раждайки настоящия световен лидер в производството на решения за баня, Roca Group.

Grohe

GROHE WaterCare® е обещание, че ние, заедно с нашите клиенти, ще подсигурим бъдещето на този ценен природен ресурс. За тази цел, GROHE предприема различни мерки.

Нашите продукти гарантират икономичен консумация на вода и енергия, без компромис с удобството.

Около две тети от разхода на вода в домовете се дължи на тоалетните или писоарите. Една трета от консумацията вода изтича в тоалетната. Модерната ни технология за двойно изплакване ви помага да намалите този разход до 50%.

ETILI SERAMIK

Etili Seramik обновява производствените си технологии всеки ден, за да се адаптира към условията на глобалната конкуренция и непрекъснато обучава своя персонал. Etili Seramik също допринася за проекти за социална отговорност в допълнение към своя пряк и непряк икономически принос за региона, в който е установен.

NG Kutahya Seramik

NG Kütahya Seramik носи името си от Kütahya, но стойността, която създава, обгражда цяла Турция и излиза извън границите на страната и намира своето място сред най-уважаваните марки в света днес.

Kale

Kale, която създаде много иновативни продукти до момента в Турция, осигурява голямо удобство за живота с T-ONE на Kale, продукт, разработен с фокус върху хората, дизайна и технологиите.

Rondine S.p.A.

Нови продукти, иновативни технологии, научноизследователска и развойна дейност, качество, дизайн и зачитане на околната среда: това са ценностите, които ръководят Rondine през този първи половин век история и които продължават да ни показват пътя напред, както днес, така и утре.

Laveo

Това е марка, съживена от креативен и отдаден екип, който ежедневно изгражда гама от оригинални продукти за интериорен дизайн.

Marca Corona

Marca Corona, най-старата компания за керамични плочки в Сасуоло, е основана през 1741 г. и към края на осемнадесети век вече се е превърнала в най-важната фабрика на херцогството Este. Продуктовото предложение на Marca Corona следва пътя на непрекъснат растеж и развитие, за да отговори на непрекъснато променящите се нужди на пазара.

Grespania Ceramica

Grespania е испанска компания, прекрасно позиционирана в производството и маркетинга на иновативни керамични продукти с отлични свойствата и дизайна. Компанията постоянно инвестира, за включване на най-новите постижения в производството и дизайна и приоритет й е опазването на околната среда , което я поставя на световно лидерство през последните 45 години.

Haska

Отговорът на въпроса е най-добрият източник, за да научите за настоящата ни мисия и визия. ЗАЩО HASKA? Защото не познаваме граници в модела и дизайна. Ние произвеждаме и ви представяме това, което си представяте в мечтите си.

Golden Tile

Golden Tile Ceramics Group заема не само водеща позиция на вътрешния пазар, но също така разпространява украински плочки в повече от 43 страни в Европа, Азия, Северна Америка и Близкия изток